Loopgroep Marum

Hardlopen & leren hardlopen

Waarom leren hardlopen?
Er zijn veel mensen die vanuit zichzelf starten met hardlopen, meestal met een bepaald doel in gedachte zoals: afvallen of een bepaalde run behalen in een bepaalde tijd. Toch hebben beginnende hardlopers moeite met de techniek die bij hardlopen komt kijken.

Er is altijd veel informatie over techniek en conditietraining te vinden op het internet, maar de vraag is: hoe pas je al die informatie toe?  Waarmee kun je het best beginnen? Wanneer train je wat? En wat voor soort training moet ik toepassen om een bepaald doel te kunnen behalen.

Begin bij het begin!
Hardlopen is een zware belasting op onze gewrichten, gewrichtsbanden, pezen & spieren.  Daarom kun je het best beginnen met het aanleren van techniek!  Leer jezelf makkelijk en soepel te bewegen, leer het ritme en gevoel te pakken te krijgen. Soms heb je daarvoor nou juist een trainer nodig. Iemand die jouw techniek analyseert en je hier en daar verbeterpunten geeft. Hierdoor blijf jij langer genieten van de sport!

Informatie:
Kosten niet leden: € 25,95 per maand, 3maanden abonnement en een kalendermaand opzegtermijn. (Dit abonnement is een abonnement alleen voor hardlopen)
Kosten leden: ClubFysiek Marum brengt geen extra kosten in rekening, leden van de sportschool mogen dus met het huidige abonnement mee doen!

Trainingen per week: 2 keer
Maandagavond: 19:00 - 20:00
Woensdagavond: 19:00 - 20:00

START binnenkort!      

Meld je alvast aan via het onderstaande contactformulier.

Tot snel!!

Meld je nu aan