Personal Training, Diëtiste & Sportmassage

PHYSICAL TRAINING EN MINDSET:

Personal training:
Ik help jou om je persoonlijke doelen te behalen. Om je beter, fitter, sterker en sneller te maken! Door het maken van je eigen schema en het in kaart brengen van je ontwikkeling. In combinatie met je eigen voedingsplan gaan we je doelen waarmaken.
Mindset training:
Ik help jou om je vaardigheden te verbeteren, je eigenschappen te gebruiken en inzicht te geven in je persoonlijkheid. Ook help ik jou met dingen waar jij tegenaan loopt, met als doel om het beste uit jezelf te halen.

Met sportieve groet,

Eduard Bron
06 39 57 23 55
info@physicaltrainingmindset.nl
https://www.physicaltrainingmindset.nl/

 

PERSONAL TRAINING & SPORTMASSAGE RIANNE VAN DER MEER:

Mijn naam is Rianne van der Meer, tijdens mijn Personal Training sessies wil ik je laten ervaren wat jouw lichaam doet. Kijkend naar houding, techniek en uitvoering voor optimaal resultaat. Ook probeer ik je te motiveren om de grens op te zoeken. Naast het trainen gaan we ook kijken naar je voedingspatroon. Door het maken van duidelijke afspraken ben ik een stok achter de deur!
Kortom sport jij al jaren in de sportschool maar behaal jij je doel niet? Kies voor Personal Training! Personal Training gericht op jouw doel.

Sportieve groet,

Rianne van der Meer
06 55 92 82 49
www.riannevandermeersportmassage-pt.nl

 

DIËTISTE PRAKTIJK FIT & IN BALANS ANITA NIEUWENHUIS:

Afvallen, aankomen of spiermassa creëren wat deels vergoed kan worden door de zorgverzekering? Dat kan. Ik, Anita Nieuwenhuis, personal trainer en diëtiste wil met mijn passie voor sport en voeding graag anderen helpen om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens het sporten staat plezier centraal samen met het overbrengen van mijn kennis en ervaring naar u. Voor meer informatie: vraag vrijblijvend en kosteloos een gesprek aan of bel: 0625557989. Neem ik niet op, spreek gerust de voicemail in en ik bel u terug. 

Met vriendelijke groet,

Anita Nieuwenhuis
06 25 55 79 89

e-mail: Nieuwenhuis.A@hotmail.com